Bemutatkozás

A cég telephelye a szegedi Kollégium út 8. szám alatt található. A 34 ezer négyzetméteres területen elvégzett infrastrukturális fejlesztések referencia értékűek.Már két generáción átívelő tapasztalat és munka övezi cégünket, a Roncs Autó Kft.-t, amely 1991 óta működik Szegeden a jelenlegei profillal. A két évtizedes múlt és a felépített márkanév – mely mára Dél-Alföld egyik legnagyobb roncsautó kerekedését jelöli – arra kötelez minket, hogy partereink igényeit a lehető legnagyobb odafigyeléssel és minden tudásunkat, tapasztalatunkat latba vetve elégítsük ki. Munkánkért garanciát vállalunk!

Pontos és korszerű munka és környezetvédelem

A cég telephelye a szegedi Kollégium út 8. szám alatt található. A 34 ezer négyzetméteres területen elvégzett infrastrukturális fejlesztések referencia értékűek. A telepen található még egy 400 négyzetméteres munkahely és egy 3000 négyzetméteres csarnoképület is. A 15 szakmailag felkészült munkatársunk, a fedett tárolók és a legkorszerűbb eszközök, munkagépek segítségével évente több ezer gépjármű bontását, az alkatrészek minősítését és a kereskedelemre való előkészítését végezik el.

A régiónkban a mi cégünk rendelkezik a legtöbb kategóriára kiterjedt bontási engedéllyel. Eljárásaink a XXI. századi környezetvédelmi követelményeknek is maximálisan megfelelnek, kiemelt figyelmet fordítunk a bontás során keletkező veszélyes hulladékok szelektív gyűjtésére, a jogszabályok szerinti tárolására és elszállításra.

Szolgáltatások mesterfokon

Szolgáltatásaink közül a legnagyobb hangsúlyt a gépjárműbontásra és az alkatrészek értékesítésére helyezzük, de foglalkozunk autómentéssel, és vállaljuk a forgalomból történő végleges kivonás teljes körű ügyintézését is. Nálunk telefonon és elektronikus úton is megrendelheti járművének elszállítását. Segítjük a katasztrófavédelem és a tűzoltóság munkáját is, így az elmúlt évek folyamán roncsautóink segítségével több védelmi gyakorlatot hajtottak végre a hatóságok.

A kor követelményeinek megfelelően olyan fejlesztéseket hajtottunk végre, melyek lehetővé teszik, hogy weblapunkon tájékozódhassanak raktáron lévő árukészletünkről, és bármilyen hiányzó alkatrészt megrendelhessenek. Ezért ügyfélkörünk régiókon átívelő, az országból minden területéről – Győrtől, Budapesten át Pécsig bezárólag – érkeznek hozzánk megrendelések autószerelő műhelyektől és magánszemélyektől egyaránt.

A biztos alapok

A cég alapját a családi vállalkozások összetartó ereje tette igazán erőssé és biztossá. A kezdetek id. Dobó József karosszéria-lakatos munkájáig nyúlnak vissza, mikor a 90-es évek elején – egy alkatrészbeszerzés után – döntött úgy, hogy belevág a vállalkozásba. Apja vállalkozásához fia, ifj. Dobó József is csatlakozott, aki testközelből tanulta meg a szakma minden fortélyát.

A Roncs Autó Kft. ereje ebben rejlik: hosszú évek kemény munkájával és tapasztalatával felépített vállalkozás, pontos, megbízható munka és kiépült ügyfélkör ötvözve a fiatalos lendülettel, a mindenre nyitott tettrekészséggel. Önt is várjuk és reméljük, minden igényét ki tudjuk elégíteni!

Nézze meg telephelyünket, alkatrészkínálatunkat!

Vállalati Politikánk

 

Hírlevél

Mindig a legfrissebb hírek!

 

Bemutatkozás

A cég telephelye a szegedi Kollégium út 8. szám alatt található. A 34 ezer négyzetméteres területen elvégzett infrastrukturális fejlesztések referencia értékűek.

Bővebben...

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.